برگزاری کارگه پایان نامه نویسی
در مورخه 1396/08/11 در حوزه سطح سه شهرستان قروه كارگاه آموزش پايان نامه نويسي و مقاله نويسي و آشنايي با نرم افزارهاي جديد پژوهشي با حضور استاد بزرگوار جناب آقای محمد زارعي برگزار گرديد.
ايشان در اين جلسه فرمودند: فناوری اطلاعات به معنی و مفهوم بسیار ساده یعنی علم استفاده از یک سری ابزار که این ابزار همان پردازش، نگهداری، جمع آوری، ذخیره، توزیع، انتقال، امنیت است که بر روی اطلاعات اعمال میشود. فناوري اطلاعات ، ارتباط شبكه ها به همديگر است مثل شبكه هاي كامپيوتري و ارتباط هاي مخابراتي كه با همديگر در ارتباط هستند.و زماني كه داده ها به دانش تبديل شده و بعد فن آوري اطلاعات به وجود مي آيد و بعد از آن تكنولوژي فن آوري كه باعث به وجود آمدن پديده ه ي جهاني يا دهكده جهاني مي شود .و اين دهكده ي جهاني ابزارش فن آوري و اطلاعات است .
و اين نظريه براي اولين بار در سال 1962 توسط مارشال مكلوهان مطرح شده است يعني زماني كه هنوز تكنولوژي به كشور ما نيامده بود .
ايشان در ادامه بيانات خود فرمودند :با توجه به اين كه ما در اين دهكده جهاني به عنوان دانشجو يا طلبه زندگي ميكنيم رفتار ما چه روندي بايد داشته باشد تا بتوانيم در دنيا موفق عمل كنيم .حال كه پذيرفتيم ما نقشي در جامعه داريم و با دنيايي به نام دهكده ي جهاني روبرو هستيم بايد مجهز به ابزار اين دهكده جهاني باشيم و بايد سواد رسانه اي اين ابزار را داشته باشيم .و هدف از برگزاري اين كارگاه را نيز آشنايي با علم روز و آشنايي با علم كامپيوتر عنوان نمودند.
ايشان تصريح كردند :دنيا به سرعت از نظر اطلاعاتي در حال پيشروي است و و ما بايد اطلاعاتمان را بيشتر كنيم . ايشان در ادامه فرمودند سواد اطلاعاتي را به مجموعه مهارتهاي كه فرد را قادر مي سازد تا نياز اطلاعاتي خودش را بشناسد و بعد منبع اطلاعات را بتواند تشخيص دهد و انتخاب كند و از طريق تدوين ،روش جستجو را بداند.تابتواند بين آنها ارتباط برقرار كند. و اطلاعات را ارزيابي كند.
ايشان اهداف تشكيل اين كارگاه را در اين دانستند كه فرايند سواد اطلاعاتي را تمرين كنيم و بتوانيم طرح درس بنويسيم و در اين طرح درس مشخص كنيم چه چيزي نياز داريم .و در آخر به پيشنهاد حاضرين در كارگاه طريقه نوشتن پايان نامه انتخاب شد .كه بايد بدانيم براي نوشتن پايان نامه از كجا شروع كنيم و چطور موضوع را انتخاب كنيم و چگونه مطالب را جمع آوري كنيم تا موضوع ما طوري انتخاب شود كه نتيجه نهايي و خروجي اين تلاش توليد علم باشد